Home / Kookstudio / Kooktechnieken voor beginners en gevorderden / Basiscursus kooktechnieken / 

Basiscursus kooktechnieken

Tijd: van 18.00 tot 22.00 uur
Kosten: Є 425,- p.p. (incl. 21% btw, koffie, thee, water, 2 glazen wijn/fris p.p., cursusboek/lesmateriaal)

Deze cursus bestaat uit een serie van 5 lessen die om de 2 weken plaatsvinden op de vrijdagavond. Op het inschrijfformulier staat alleen de eerste lesdatum van het komend seizoen aangegeven, namelijk 12 januari 2018. De overige lesdata zijn: 26 januari, 23 februari, 9 en 23 maart 2018.

De cursus is bestemd voor hobbykoks die (beter) willen (leren) koken met meer kennis over techniek en product, smaak en creativiteit. Kookt u graag maar wilt u uw technieken op een hoger niveau tillen? Wilt u beter begrijpen wat er gebeurt in uw pan en hoe u 'fouten' kunt voorkomen of herstellen? Dan is deze cursus echt iets voor u. Iedereen die deelneemt, heeft affiniteit met koken en wil de technieken beter beheersen. Dan kan bij ons. U volgt 5 lessen op een vrijdagavond van elk 4 uur. Thema's zijn onder andere: keukenorganisatie en -hygiëne, een goede mise-en-place maken, klassieke snijtechnieken, warenkennis, klassieke bereidingswijzen van diverse bouillons, gebonden en heldere soepen, hartige en zoete sauzen, groenten, vlees, vis, granen en deegwaren. Elke les start met theorie, uitleg en demonstratie. Daarna past u de geleerde (veelal klassiek Franse) kooktechnieken toe bij de bereiding van verschillende gerechten. Aan het eind van de les worden de gerechten gezamenlijk genuttigd. U krijgt les van een volledig gediplomeerd, zelfstandig werkend kok. (maximaal 12 deelnemers)

 

Inschrijfformulier

Inschrijven voor: Basiscursus kooktechnieken

Gewenste datum:

*Aantal deelnemers:

particulier bedrijf

 

Aanhef:
mevrouw de heer

* Achternaam:

*Voorletter(s):

* Geboortedatum:

*Straatnaam + huisnummer:
  *

*Postcode:

*Plaatsnaam:

*Telefoonnummer:

*E-mail adres:

Opmerkingen:

* ik ga akkoord met uw algemene voorwaarden