Home / Kookstudio / Individuele kookworkshops / 

Aziatische keuken

Tijd: 18.00 - 21.00 uur
Kosten: € 78,00 p.p. (incl. aperitief & amuse, diner, btw)

De Aziatische keuken is voor velen, net als de bekende 'keukens' uit Europa, een ware bron van inspiratie. Bijzondere aroma's, kleuren en smaken. In deze kookworshop bieden we een bonte verzameling van klassieke gerechtjes gegroepeerd in 3 gangen. De oorsprong van de gerechten is divers. Denk aan: Vietnam, China, Laos, Thailand, India en Indonesië. Misschien bent u er wel eens geweest. Of niet. Ook dan vormt deze kookworkshop een heerlijk, Aziatisch reisje. Zo bereiden we bijvoorbeeld (menu kan per seizoen variëren) Chinese buideltjes, Thaise wontonsoep, Vietnamese loempiaatjes, Thaise curry, Japanse viskoekjes met koriander, diverse Dim Sum, kokosijs met zoetzuurfruit. Het menu kan per seizoen verschillen. (maximaal 9 deelnemers)

Meteen inschrijven >

 


 

Klassiek Italiaanse keuken

Tijd: 18.00 - 21.00
Kosten: € 78,00 p.p. (incl. aperitief & amuse, 3 gangen, btw)

De Italianen weten altijd van een paar ingrediënten iets geweldigs te maken. Verse vis en verse pasta, salades en groenten, desserts. Altijd feest. Altijd inspirerend en lekker. We bereiden een klassiek 3 gangen menu met alles d'r op en d'r aan. Denk aan bijvoorbeeld: antipasti, risotto, verse pasta, gnocchi, verse sauzen, klassieke vis en vleesgerechten. En niet te vergeten: heerlijke Dolce na. Maar natuurlijk: eerst een heerlijk glas Prosecco van het huis om te beginnen. Het menu kan per seizoen verschillen. (maximaal 9 deelnemers)

Meteen inschrijven >

 


 

Vegetarische keuken

Tijd: 18.00 - 21.00 uur
Kosten: € 78,00 (incl. BTW, 3 gangen, aperitief, welkomstamuse)

Vaker vegetarisch koken. U wilt dat eigenlijk wel doen. Af en toe een dagje zonder vlees. Of misschien wel voor altijd. U heeft alleen weinig ervaring met de vegetarische keuken. Of u kent geen, of te weinig, leuke en verfrissende recepten. Dan is deze kookworkshop echt iets voor u. We gaan aan de slag met verrassende, smakelijke, dagelijkse en bijzondere ingrediënten. Om u te inspireren en vaker zonder vlees te genieten met het hele gezin. We bereiden in deze kookworkshop een 3 gangen diner inclusief dessert. Met meer en minder bekende groenten, (peul)vruchten, sauzen en bijgerechten. Het menu kan per seizoen verschillen. (maximaal 9 deelnemers)

Meteen inschrijven >