Home / Kookstudio / Individuele kookworkshops / 

Aziatische keuken

Tijd: 18.00 - 21.00 uur
Kosten: € 78,00 p.p. (incl. aperitief & amuse, diner, btw)

De Aziatische keuken is voor velen, net als de bekende 'keukens' uit Europa, een ware bron van inspiratie. Bijzondere aroma's, kleuren en smaken. In deze kookworshop bieden we een bonte verzameling van klassieke gerechtjes gegroepeerd in 3 gangen. De oorsprong van de gerechten is divers. Denk aan: Vietnam, China, Laos, Thailand, India en Indonesië. Misschien bent u er wel eens geweest. Of niet. Ook dan vormt deze kookworkshop een heerlijk, Aziatisch reisje. Zo bereiden we bijvoorbeeld (menu kan per seizoen variëren) Chinese buideltjes, Thaise wontonsoep, Vietnamese loempiaatjes, Thaise curry, Japanse viskoekjes met koriander, diverse Dim Sum, kokosijs met zoetzuurfruit. Het menu kan per seizoen verschillen. (maximaal 9 deelnemers)

Meteen inschrijven >

 


 

Kerstkookworkshop

Tijd: 18.00 - 21.00 uur
Kosten: € 102,00 p.p. (incl. aperitief & amuse, 3 gangendiner, wijnarrangement, recepturen)

Net als voorgaande jaren, organiseren wij voor u een speciale kerstkookworkshop. Compleet uitgerust met een bruisend aperitief en amuse, 4 gangen, een mooi wijnarrangement passend bij het seizoen. We zorgen voor een goede opbouw met vlees en vis, warm en koude gerechten. Alles wordt goed verzorgd opgediend en beter nog .. u krijgt de recepturen mee naar huis. Dus met een beetje geluk, heeft u uw idee voor het kerstdiner zo op tafel liggen - op papier, dat dan weer wel - maar een goede generale repetitie heeft u dan al gehad.. (maximaal 9 deelnemers)

Meteen inschrijven >

 


 

Klassiek Franse keuken

Tijd: 18.00 - 21.00 uur
Kosten: € 78,00 p.p. (incl. BTW, 3 gangen, aperitief, welkomstamuse)

De klassiek Franse keuken blijft voor velen van ons een bron van inspiratie. In deze kookworkshop bereiden we een klassiek 3-gangendiner in Franse stijl, zoals men in La Douce France graag bereidt. Een aantrekkelijk voorgerecht, een klassiek hoofdgerecht met huisgemaakte sauzen en een geweldig dessert. We koken mee met het seizoen en bereiden alles vers. Het menu kan per seizoen verschillen. (maximaal 9 deelnemers)

Meteen inschrijven >

 


 

Klassiek Italiaanse keuken

Tijd: 18.00 - 21.00
Kosten: € 78,00 p.p. (incl. aperitief & amuse, 3 gangen, btw)

De Italianen weten altijd van een paar ingrediënten iets geweldigs te maken. Verse vis en verse pasta, salades en groenten, desserts. Altijd feest. Altijd inspirerend en lekker. We bereiden een klassiek 3 gangen menu met alles d'r op en d'r aan. Denk aan bijvoorbeeld: antipasti, risotto, verse pasta, gnocchi, verse sauzen, klassieke vis en vleesgerechten. En niet te vergeten: heerlijke Dolce na. Maar natuurlijk: eerst een heerlijk glas Prosecco van het huis om te beginnen. Het menu kan per seizoen verschillen. (maximaal 9 deelnemers)

Meteen inschrijven >

 


 

Klassiek Spaanse keuken

Tijd: 18.00 - 21.00 uur
Kosten: € 78,00 p.p. (incl. aperitief, welkomstamuse, 4 gangen, btw)

Klassiek Spaans koken, en nu dus geen Tapas, maar een Spaans menu met 3 gangen. Deze menu's hebben telkens een ander accent afhankelijk van het seizoen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bijzondere vissoep met sinaasappel en saffraan? Of gegrilde groenten met knoflook en rozemarijn, een klassiek Paella of Fideos met verse zeevruchten, kalsvlees met een saus van Cabrales, gebakken vijgen met hazelnootijs. Natuurlijk starten we met een glas Cava. Het menu kan per seizoen verschillen. (maximaal 9 deelnemers)

Meteen inschrijven >

 


 

Vegetarische keuken

Tijd: 18.00 - 21.00 uur
Kosten: € 78,00 (incl. BTW, 3 gangen, aperitief, welkomstamuse)

Vaker vegetarisch koken. U wilt dat eigenlijk wel doen. Af en toe een dagje zonder vlees. Of misschien wel voor altijd. U heeft alleen weinig ervaring met de vegetarische keuken. Of u kent geen, of te weinig, leuke en verfrissende recepten. Dan is deze kookworkshop echt iets voor u. We gaan aan de slag met verrassende, smakelijke, dagelijkse en bijzondere ingrediënten. Om u te inspireren en vaker zonder vlees te genieten met het hele gezin. We bereiden in deze kookworkshop een 3 gangen diner inclusief dessert. Met meer en minder bekende groenten, (peul)vruchten, sauzen en bijgerechten. Het menu kan per seizoen verschillen. (maximaal 9 deelnemers)

Meteen inschrijven >

 


 

Tapas

Tijd: 18.00 - 22.00 uur
Kosten: € 72,50 p.p. (incl. aperitief & amuse, diner, btw)

Het blijft leuk en lekker: Tapas. Deze kookworkshop is 1 van onze bestsellers. Of het nu -30 graden Celsius buiten is of + 30 .. Samen Tapas maken en heerlijk aan onze lange tafel alles nuttigen met een goed glas Cava, daar kan (bijna) geen ander thema tegenop. De klassieke gerechtjes, zoals tortilla, gazpacho en albondigas staan met stip bovenaan. Maar kent u ook de empanadillas met spinazie? Of de gegrilde mejillones en croquetas de pollo? Dat wordt smullen! U bereidt in totaal 10 verse gerechtjes. (maximaal 9 deelnemers)

Meteen inschrijven >