Grote veranderingen

Momenteel vinden er grote veranderingen plaats voor De Rozijnenkorf. De verhuizing naar de tijdelijke opslag is inmiddels achter de rug. Aan de vernieuwing van de website, webshop en de naam van de onderneming wordt achter de schermen gewerkt. Ook is de plannenmakerij gaande voor een betere en efficientere locatie.

In de tussentijd, kunt u gewoon blijven winkelen in de webshop voor uw wijnen, olijfolie, azijnen en diverse andere mediterrane producten. Om thuis mee te kokkerellen of om kado te geven. Ook blijf ik u graag adviseren over op maat gemaakte kerst- of eindejaarspakketten en relatiegeschenken. Plaats uw bestelling gewoon in de webshop. Uw pakket wordt op afspraak bij u thuis afgeleverd. Kunt u iets niet vinden? Neem dan contact met ons op. Dan bekijken we welke mogelijkheden er zijn. Heel graag tot binnenkort!

Meer info


BLOG

Blog Wijnreisje naar de BordeauxWijnreisje naar de Bordeaux

Begin oktober heb ik een 4-daags bezoek gebracht aan Andrea Lobre en haar familie van Château de l'Aubrade. Dit bevindt zich net buiten het plaatsje Rimons 1,5 uur rijden ten oosten van de stad Bordeaux in de regio Entre-Deux-Mers.

Lees verder